فهيمه اللئيمه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى يهتم يكل ما يهم المراه العربيه


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

(( السمك السنجارى ))

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1(( السمك السنجارى )) Empty (( السمك السنجارى )) الأحد يناير 13, 2013 6:02 pm

Admin


Admin

المقادير : -

- سمك بورى كبير
- بصل وقطعيه قطع صغيرة خالص
- طماطم وبرضه قطعيها مكعبات صغيرة
- بقدونس وكرفس وكمون
- وقطعى حبات الليمون حلق رفيعة
- زيت وملح


الطريقة

1 - نضفى السمك البورى
2 - وقفى السمكة على ضهرها وشقيها نصين من عند البطن بس ما تفصليش النصين عن بعض يعنى شكل السمكة حيبقي مسطح كده قدامك وشيلى الراس والديل مالهمش لازمة
3 - رصي قطع السمك دى بقي في صنيه
4 - اخلطى الطماطم والليمون والكمون والبقدونس والكرفس والبصل مع بعض
5 - حطى الخليط ده على وش كل سمكة
6 - رشي زيت على الوش بسيط بعد ما تحطى الخليط وكمان الملح رشة بسيطة
7 - دخليه الفرن للشوى وحياخد في الفرن نفس الوقت اللى بتعملى فيه صنيه السمك

التقديم


قدمى كل سمكة بالخليط اللى عليها في طبق وحطى السوس بتاعها معاها بالشكل ده
و بالهنا و الشفا

(( السمك السنجارى )) 324580

https://fahemaalaema.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى